Program intensiv de BIM cu sesiuni de mentorat bi-saptamanale

Cursul neconvențional de digitalizare și BIM bazat pe învățare non-liniară se va desfășura lunar între 05-25 ale fiecărei luni până la sf

                                           Sesiunile se vor desfășura online, prin Microsoft Teams, seara între orele 18.00 și 20.00

Cu toții cunoaștem termenul de BIM, dar cum se aplică/ce facem cu el? BIM nu înseamnă doar proiecatre/modelare 3D!

Cursul neconvențional de digitalizare și BIM bazat pe învățare non-liniară se adresează profesioniștilor din sectorul public și privat al construcțiilor și imobiliare – manageri de proiect, arhitecți, ingineri, funcționari publici, specialiști IT din constrcuții, economiști, avocați, alți specialiști care activează în
construcții.

“Programul intensiv de BIM cu sesiuni de mentorat bi-săptămânale” este un curs neconvențional de trei săptămâni proiectat pentru a dezvolta competențele esențiale ale participanților în utilizarea Building Information Modeling (BIM). Acesta combină instruirea teoretică cu aplicarea practică, oferind o înțelegere profundă a proceselor și instrumentelor BIM.

Programul nostru este conceput pentru a se potrivi tuturor nivelurilor de experiență, fie că sunteți un începător care dorește să învețe fundamentele BIM, sau un profesionist cu experiență care caută să își îmbunătățească competențele.

În fiecare săptămână, cursanții vor avea acces la două sesiuni de mentorat, în care vor putea să își rezolve îndoielile, să primească feedback pe lucrările lor și să discute aspecte specifice cu experții noștri în BIM.

Aceste sesiuni au ca scop să ajute participanții să înțeleagă într-un mod mai aplicat conceptele prezentate în curs și să își îmbunătățească în mod constant abilitățile de BIM.

În timpul cursului, vom utiliza studii de caz și exemple practice atât din proiecte publice, cât și din proiecte private, cu punctarea problemelor actuale cu care se confruntă sectorul construcțiilor din România, materiale și subiecte de studiu individual.

Echipa noastră de lectori este formată din profesioniști cu experiență în domeniul BIM, care își vor împărtăși cunoștințele și experiența, ghidându-vă prin fiecare pas al procesului de învățare

 

În cadrul cursului se vor încuraja abordările de tip întrebare-răspuns, se vor discuta studii de caz bazate pe situații concrete din piața construcțiilor, se vor oferi materiale și subiecte de studiu individual.

Curs Intensiv de BIM

24 Mai - 14 Iunie

Transmitem cunoștințe de BIM pentru a îmbunătăți procesele de proiectare și de execuție din domeniul construcțiilor. Susținem cursuri online și onsite, deschise sau dedicate, bazate pe standarde naționale și internaționale de BIM, precum seria de standarde SR EN ISO 19650, dar și pe metodologia proprie Novart, pe procedurile pe care le utilizăm efectiv în proiectele în care livrăm servicii de proiectare și management de proiect utilizând BIM.

Î

Cauți un partener pentru BIM Training?

SOLICITĂ O OFERTĂ: office@4projects.ro